Om Byggeriet

Rådhuspladsen er et kvalitetsbyggeri i tidløst og moderne design med fokus på lysindfald gennem store vinduespartier. Der er kælet for detaljerne i Rådhuspladsens 36 lejligheder, der opføres med gulvvarme, moderne køkken fra HTH og kvalitetsmaterialer som olieret egeparketgulv.

Lejlighedernes størrelse spænder fra 87 kvm til 106 kvm med enten have eller altan, og der er brugsret til depotrum på 3 kvm.

Beliggenhed

Rådhuspladsen har en speciel beliggenhed, da alt er i gå afstand. Hørning er ikke alene en by med gode pendlermuligheder, men rummer også alt hvad man kunne have brug for af indkøbsmuligheder, gode skoler, bibliotek og masser af idrætsfaciliteter mm.

Hørning har over de sidste mange år oplevet en byudvikling med en befolkningstilvækst, der ligger i top i det østjyske. Denne udvikling er accelereret over de sidste par år og, tilflytterne strømmer til.

I et samarbejde mellem Skanderborg Kommune, naboerne og bygherre, er det endelig lykkedes at få tilladelse til at opføre 36 kvalitetslejligheder med elevator, altaner og egne parkeringspladser på Rådhuspladsen lige i hjertet af Hørning by.

Som navnet ”Rådhuspladsen” antyder, var det her, det tidligere Hørning rådhus lå. Den nyeste del af det gamle rådhus vil nu og i fremtiden indeholde bibliotek og fælleshus for Hørnings borgere. Det gamle rådhus er for længst fjernt for at give plads til 24 af de 36 kvalitetslejligheder, fordelt på 3 bygninger med 3-4 etager.

Bygherrene har været bevidste om, at den meget centrale beliggenhed lige i hjertet af Hørning stillede store krav til arkitekturen. Derfor blev Årstidernes Arkitekter udvalgt til, i samarbejde med bygherre, at skabe et unikt og flt kvalitetsbyggeri på byens bedste beliggenhed, ”RÅDHUSPLADSEN” lige midt i hjertet af Hørning.

Er du en af de nye beboere på RÅDHUSPLADSEN, har du nemt til alt: Bibliotek, indkøb, skoler og idrætsfaciliteter. Derudover kan du i gåafstand tage bus og tog til Århus og Skanderborg.

Vi er stolte af den arkitektur, der bliver skabt på Rådhuspladsen, og glæder os meget til at byde de første købere velkommen i deres nye fltte boliger allerede fra sommeren 2020.

HVEM DRØMMER IKKE OM AT BO PÅ RÅDHUSPLADSEN?

Med den centrale beliggenhed i Østjylland er Hørning omdrejningspunktet, når det gælder tilflytning og byudvikling. En god by skabes ved et godt handelsliv samt et godt udbud af boliger i den centrale bydel af byen.

Nybolig Hørning & Stilling har eksisteret i Hørning by siden 1989, og har derfor været med i byens positive udvikling igennem mange år. Vi er i høj grad stolte af, at være med i endnu en proces omkring udviklingen af den sydlige del af Hørnings handelscentrum, som er døbt ”Rådhuspladsen”.

Den flotte arkitektur som man ser på billederne her på siden, er skabt ved et samarbejde mellem selskabet bag Rådhus Pladsen og det landskendte Arkitektfirma Åstiderne Arkitekter.

PROJEKTET SKABER RAMMEN FOR EN STÆRK UDVIKLING AF HØRNING OG BYMIDTEN?

Middelfart Sparekasse arbejder vi ud fra devisen “til fælles bedste”. Det gør sig også gældende i forhold til vores involvering i Rådhuspladsen. Projektet skaber rammen for en stærk udvikling af Hørning og bymidten.

Flere boliger og butikker i centrum skaber mere liv, og dermed bliver byen endnu mere attraktiv, både for os, der allerede bor her, og dem, der overvejer at fltte hertil. Et levende lokalsamfund er forudsætningen for en levende sparekasse. Rådhuspladsen er til fælles bedste – derfor bakker Middelfart Sparekasse naturligvis op.

ET FLOT PROJEKT MED RESPEKT FOR OMRÅDET

Vi er glade for at kunne repræsentere en lokal virksomhed i et så markant byggeri som dette. Vi ser frem til en god byggeproces og nogle fltte bygninger i hjertet af Hørning.

Jeg er sikker på at dette er et vigtigt led i byens fremtidige udvikling og jeg synes også man har fået skabt, et flt projekt med respekt for området. Jeg mener det bærer præg af en bygherregruppe, der er lokalt funderet, som ikke bare skal leverer et hurtigt og rentabelt projekt, men faktisk leverer et projekt med løsninger i gode gedigne materialer og flt arkitektur.