Om Byggeriet

Bygherre

BACH INVEST & BN INVEST

Hørning har over de sidste mange år oplevet en byudvikling med en befolkningstilvækst, der ligger i top i det østjyske. Denne udvikling er accelereret over de sidste par år og, tilflytterne strømmer til.

I et samarbejde mellem Skanderborg Kommune, naboerne og bygherre, er det endelig lykkedes at få tilladelse til at opføre 36 kvalitetslejligheder med elevator, altaner og egne parkeringspladser på Rådhuspladsen lige i hjertet af Hørning by.

Som navnet ”Rådhuspladsen” antyder, var det her, det tidligere Hørning rådhus lå. Den nyeste del af det gamle rådhus vil nu og i fremtiden indeholde bibliotek og fælleshus for Hørnings borgere. Det gamle rådhus er for længst fjernt for at give plads til 24 af de 36 kvalitetslejligheder, fordelt på 3 bygninger med 3-4 etager.

Bygherrene har været bevidste om, at den meget centrale beliggenhed lige i hjertet af Hørning stillede store krav til arkitekturen. Derfor blev Årstidernes Arkitekter udvalgt til, i samarbejde med bygherre, at skabe et unikt og flt kvalitetsbyggeri på byens bedste beliggenhed, ”RÅDHUSPLADSEN” lige midt i hjertet af Hørning.

Er du en af de nye beboere på RÅDHUSPLADSEN, har du nemt til alt: Bibliotek, indkøb, skoler og idrætsfaciliteter. Derudover kan du i gåafstand tage bus og tog til Århus og Skanderborg.

Vi er stolte af den arkitektur, der bliver skabt på Rådhuspladsen, og glæder os meget til at byde de første købere velkommen i deres nye fltte boliger allerede fra sommeren 2020.

Arkitekt

ÅRSTIDERNES ARKITEKTER

Den flotte arkitektur som man ser på billederne her på siden, er skabt ved et samarbejde mellem selskabet bag Rådhus Pladsen og det landskendte Arkitektfirma Åstiderne Arkitekter.